Vacature verkoopsverantwoordelijke

Vacature verkoopsverantwoordelijke

Om mee verder te bouwen aan onze groei, is BRU Systems op zoek naar een VERKOOPSVERANTWOORDELIJKE

BRU Systems uit Wommelgem zoekt actief mee naar oplossingen voor bedrijfswageninrichting en uitrusting. Vanaf de start in 2009 tracht BRU Systems in deze markt innoverend te zijn. Elke dag is een team van 12 personen, actief bezig om van elke klant een tevreden, terugkerende klant te maken. De groei, die jaar na jaar verwezenlijkt wordt, bewijst met hoeveel passie het team samenwerkt en hoe succesvol het is. Om mee verder te bouwen aan dit succes, is BRU Systems op zoek naar een

VERKOOPSVERANTWOORDELIJKE

Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de productlijnen, met als accent de wagensignalisaties. Hierin verkopen we zowel advies als producten. Je breidt de huidige klantenportefuille verder uit, dit doe je door je eigen prospectie te verzorgen, klantengroepen te definiëren en klantenbezoeken af te leggen. Tijdens deze bezoeken kan je op maat van de klant praten en samen met hem denken over mogelijke oplossingen.

Op basis van deze oplossingen, werk je een offerte uit en volg je deze verder op. Wanneer de interne salesondersteuning een bestelling in de praktijk realiseert, werk je nauw met hen samen zodat alle nodige informatie beschikbaar is en je zelf de communicatie met de klant verder kan opvolgen.  Ook na levering volg je de klantentevredenheid verder op.

Je ondersteunt de verkoop nog verder door deel te nemen aan events, beurzen, opendeurdagen en dergelijke. Je bent een echte teamspeler welke de ideeën van het bedrijf kan uitdragen naar de klanten

Uw profiel?

Je past binnen het team wanneer je graag mee bouwt aan groei. Je houdt ervan om een goede samenwerking met een team en de klant op te bouwen. Je hebt een brede interesse in de autowereld en hebt technische interesse! Je bent vertrouwd met de courante IT programma’s en hebt reeds meerdere jaren werkervaring. Je kan luisteren naar een klant en bent gedreven om tegemoet te komen aan dat wat de klant belangrijk vindt. Je spreekt Engels en Frans en kan je ook schriftelijk uitdrukken in deze talen.

Wat bieden wij?

We bieden je een fijn team van collega’s en de ruimte en vrijheid voor initiatieven en voorstellen. Je krijgt een omgeving waarin je ondernemend kan zijn, maar tevens kan terugvallen op de steun van het team. Daarboven bieden we je een contract onbepaalde duur en een competitief salaris afgestemd op je kennis en ervaring. 

 

Interesse? Neem contact op met [email protected]