SYSTEM EDSTROM IS COMPLEET VERNIEUWD!

SYSTEM EDSTROM IS COMPLEET VERNIEUWD!

Kom de nieuwe kleuren en accessoires van System Edström ontdekken tijdens onze opendeurdag op vrijdag 26 oktober!
De nieuwe kleuren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook uitvoerig getest om een zo hoog mogelijke lichtreflectie te garanderen. Zo zorgen ze voor een lichte en  heldere mobiele werkplek. De nieuwe vuilafstotende structuur en lak zijn nog makkelijker schoon te maken. Ook de accessoires zitten nu allemaal in het nieuwe "Edstrom-groen" wat de uitstraling van uw interieur naar een nieuw niveau tilt.
 
De vernieuwde perfopanelen zijn tot 30% lichter geworden. Hierdoor vermindert het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van uw bestelwagen. Niet enkel het interieur, maar ook uw bedrijfswagen wordt zo een beetje groener
 
Vlakke handgrepen op de laden zorgen voor een nog betere duurzaamheid met een fris groen accent. Het eenvoudig te gebruiken en functionele sluitmechanisme blijft uiteraard behouden.
 
Ook nieuw in het gamma zijn zes lange laden van 190 en 360 mm. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van onze klanten naar robuuste vloerladen. Ze bieden een slimme en veilige oplossing voor opslag van apparatuur en onderdelen.
 
Sommige dingen zijn onveranderd gebleven. Zo krijgt u nog steeds 5 jaar garantie, en worden de inrichtingen nog steeds onderworpen aan crashtests volgens de NS286 standaard, de hoogste in de sector.
 
En uiteraard blijft System Edström de meest veelzijdige oplossing op de markt waardoor we voor iedere klant steeds een passende inrichting kunnen realiseren.