U bent hier :Home » Nieuws

Nieuws

Nieuws - Inrichting bestelwagen - bedrijfswagen inrichting. Bru Systems

 
Tijdens de vakantie blijft er permanentie in onze kantoren ONZE WERKPLAATS IS GESLOTEN
Goede handhygiëne is van cruciaal belang op elke werkplek. Dat bewijst deze corona crisis eens te meer. Omdat onze klanten een optimale en veilige werkomgeving verdienen hebben we een speciale corona actie!
Door de maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zitten velen van ons momenteel thuis. Hét moment om uw bestelwagen eens onder handen te nemen.
 
Gezien de recente beslissingen van de regering om de maatregelen tegen het Coronavirus te verstrengen, passen ook wij ons beleid aan.
Is commercialiteit je tweede naam en heb je een neus voor prospectie? Hou je van het leven op de baan en stroomt langdurig klantencontact door jouw bloed? Ben je leergierig en heb je interesse voor techniek? Dan ben jij misschien wel onze nieuwste Technisch commercieel vertegenwoordiger!
Om onze groei te ondersteunen zoeken wij een enthousiaste calculator binnendienst
Om onze blijvende groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een voltijds gemotiveerd hulpmonteur.
 
System Edström lanceert het nieuwe sorteersysteem en tal van andere nieuwigheden. Check het in het filmpje hieronder.
Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een gemotiveerd >>>>> Technieker - Auto-Elektronica/Inbouwspecialist <<<<< Kom jij in aanmerking lees dan even verder.
Het autosalon ligt alweer een paar weken achter ons. Het was een fijne editie. Als kers op de taart werden we ook nog eens beloond met de derde plaats in de Most Loved Van competitie.

Pagina's